Izdavačka kuća Studio TiM

Izdavačka kuća Studio TiM iz Rijeke osnovana je 2005. godine pod astrološkim znakom Ribe.

Izdavački program podijeljen je u nekoliko biblioteka:

Teen zapisi o… romani i slikopriče namijenjeni mladima, ali i onima starijima koji će se uvijek iznova rado prisjetiti vlastitog djetinjstva i odrastanja.

Nezavisni niz što ga čine autori različitih preokupacija kao što su zaboravljeni Mediteran, stari recepti, sasvim neobične priče iz običnog života, senzibilitet urbanog pojedinca, priče o ženama za žene, kriminalistički zapleti, zgode i nezgode jedne (ne)obične mačke…

Sveučilišna izdanja namijenjena su studentima, ali i svima onima koji žele saznati nešto više iz strukovnog područja kojim se profesionalno bave.

Biblioteka Lutalice okuplja autore, odnosno autorice koje su progovorile o svojim bolnim životnim iskustvima poput svakodnevnog života s ovisnicima ili djetetove bolesti. Pored književno-publicističkog dijela, Lutalice su imale i svoj beletristički dio – Lutalice u prozi.

Mala biblioteka usmjerena je na izdanja namijenjena roditeljima, odgojiteljima, nastavnicima, profesorima te svima onima čiji je rad vezan uz dobrobit djece. Riječ je o prijevodima talijanskih autora Nessije Laniado, Gianfilippa Pietre i Paole Santagostino.

Mnoga naša izdanja dostupna su, djelomično ili u cijelosti, u elektroničkom formatu na Issuu platformi. I u potpunosti su besplatna za preuzimanje i čitanje.

U svom uslužnom segmentu kontinuirano nudimo usluge unosa, lekture i korekture tekstova te uredničke poslove.

Svakodnevno nas možete pratiti i na našoj Facebook stranici gdje donosimo brojne zanimljivosti iz svijeta književnosti i umjetnosti.

Nadamo se da ćete na stranicama koje slijede pronaći štogod za sebe.

Ukoliko u svojim ladicama čuvate rukopise i želite se upustiti u spisateljsku avanturu, pišite nam. Rado ćemo odgovoriti na vaše upite.

(fotografija: pexels.com)